Om företaget

År 2001 beslutade sig två erfarna branschkollegor, Ingvar ”Sikkan” Jönsson och Michael ”Micke” Erlandsson, att slå sina påsar ihop. Tillsammans hade de två 50 års erfarenhet av energibranschen, kunskaper som de önskade skulle komma en större kundkrets till del.

Därför bildade de tidigare konkurrenterna det gemensamma bolaget Energi & värme. Det var ett lyckokast – inte minst för alla konsumenter av diesel, eldningsolja och smörjmedel i sydöstra Sverige, som fick en trygg, effektiv och lokal leverantör. Kunderna upptäckte snart att det enkelt och bekvämt att göra affärer med det nya energibolaget och att priserna alltid var konkurrenskraftiga.

Verksamheten har vuxit stadigt. Sedan januari 2009 har Energi & värme ett samarbete med Preem och är också certifierad återförsäljare.

EOV_banner_ftgpres_1208

 

Allt vi gör, gör vi för att våra kunder ska få den bästa servicen, de bästa produkterna, det bästa priset. Alla våra beslut – både stora och små – tar vi med kundernas bästa i tankarna. Och just därför kan vi lugnt påstå att det är kunderna som bestämmer här hos oss. Vi håller vad vi lovar!

Samtidigt som vi är en modern utmanare är vi traditionella. För oss är det viktigt att du känner förtroende för oss. Vi är pålitliga och det skapar trygghet för våra kunder. Vi jobbar hårt och hittar ständigt nya och smarta lösningar som gör det enkelt och bekvämt för dig.

Vi vet att våra kunder uppskattar vår inställning. Det är till och med så att många väljer oss just av den anledningen. Personligt och nära dig. Vi gillar våra kunder och gör gärna det där lilla extra. Det kan vara ett gott skratt, en kopp kaffe när du tittar in i butiken eller ett samtal för att påminna om att det är dags att beställa.

Vi kommer när vi ska Våra egna chaufförer levererar dagligen kors och tvärs genom hela regionen. Att de hittar som i sin egen ficka är därför inte så konstigt. De ser till att leveranserna kommer fram i utsatt tid. För oss är punktlighet och hög servicegrad en självklarhet.

Kom in till oss På Gullbernavägen i Karlskrona har vi vår fräscha och välsorterade butik. Här finns alltid ett urval av de vanligaste produkterna och säsongens storsäljare. Om du vill ha en specialprodukt tar vi självklart hem den, ofta tar det inte mer än några arbetsdagar. Vi har alltid produkter som passar både proffskunder och privatkunder. Vägg-i-vägg ligger vårt systerföretag Promera som har Blekinges bredaste sortiment av yrkeskläder. Vi har en kvalitetsstämpel Sedan 2009 samarbetar vi med Preem och har status som certifierad återförsäljare. Det innebär bland annat att vi har relevant och uppdaterad kunskap om produkter, lagar, miljö och säkerhet – och att vi uppfyller de högt ställda krav som Preem ställer.

Vårt erbjudande till dig är enkelt: Produkter till rätt pris. Hos oss hittar du bara produkter av hög kvalitet från utvalda leverantörer. Alltid till konkurrenskraftiga priser! Smarta tillbehör. Vi säljer tillbehör som gör det lättare att hantera diesel, smörjmedel, olje- och kemprodukter, t.ex. tankar, fettsprutor och fatpumpar. Service och kunskap Vi har ett heltäckande sortiment och stor kunskap om våra produkter. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt för dina behov. Bekväma tjänster. Vi underlättar din vardag med till exempel skräddarsydda betalningsrutiner och tjänster som ser till att din tank aldrig går tom. Förtroende. Det är tryggt att vara kund hos oss. Vi levererar rätt produkt på utsatt tid med egna chaufförer.

 

 

Välkommen till din leverantör av bensin, diesel, eldningsolja, smörjmedel, Aspenbensin, kem, gasol och pellets i Blekinge