Lantbruk och skogsbruk

Banner_EoV_Lantbruk_#B9572E

Det är enkelt, bekvämt och tryggt för dig att göra affär med Energi & värme. Upptäck fördelarna du med!

Som Preems återförsäljare säkerställer vi att alla produkter är svensktillverkade och av högsta kvalitet. Det gäller oavsett om du handlar diesel och eldningsolja eller AdBlue, spolarvätska, avfettningsmedel och glykol.

Vi levererar till hundratals lantbruk och skogsentreprenörer i den sydöstra delen av Sverige. Våra erfarna chaufförer hittar fram till dig och din tank.

Energi & värme, leverantören till hundratals lantbruk och skogsentreprenör i sydöstra Sverige. Köp din diesel, eldningsolja och smörjmedel. Med egna tankbilar och chaufförer levererar vi på överenskommen tid.

Vi tar även hand om din spillolja.

Genom vårt samarbete med återvinningsföretaget SUEZ (tidigare SITA) erbjuder vi dig hämtning av spillolja – praktiskt och smidigt för dig och bra för miljön. Läs mer här eller skriv ut broschyr: Hämtning av spillolja

Vi säljer också de rätta tillbehören, produkterna och arbetskläderna. Vad sägs om fettsprutor som inte kladdar eller praktiska fatpumpar till plånboksvänliga priser?

Kom till vår butik och kika på vårt breda sortiment.

BULK-ikon    BUTIK-ikon  KORT-ikon

eov_banner_lant-och-skogsbruk_stor

Vi erbjuder dig:
* Konkurrenskraftigt pris
* Leverans på utsatt tid
* Hög servicenivå

MR_Blekinge_logo_web

LRF_sticker_web

 

Välkommen till din leverantör av bensin, diesel, eldningsolja, smörjmedel, Aspenbensin, kem, gasol och pellets i Blekinge