Traktorrace 2012

Som stolt huvudsponsor till Maskinring Blekinges sjunde Traktorrace i Kristianopel, har vi gjort en liten kort sammanfattning av årets bästa event.

Ca 1500 personer besökte årets upplaga. Både dimma och tung dieselrök låg under stundom tät över tävlingsområdet, men till slut lyckades den stora gula lampan kallad solen, bryta igenom.

16 tävlingssugna”racerförare” tävlade om två finalplatser och till slut kunde Per Wester från Jämjö ta hem det åtråvärda första priset, en fantastisk pokal att stolt ställa hemma på finhyllan. Förutom pokalen kunde Per även bärga en kladdfri fettspruta inkl ett paket förstklassigt traktorfett från Energi & värme att ta med sig hem.

På en hedrande andra plats kom Robin Andersson från Tving. Även Robin fick sin pokal och ett ekonomiskt tillskott i form av ett presentkort från Promera Yrkeskläder på 500kr! Fint skall det va…

Energi & värme vill passa på att tacka Maskinring Blekinge med dess planeringsteam med bl a ”den svarta hulken” alias Peter Hansson, Anders Börjesson och Gunilla Ohlsson i spetsen och som slitit hårt med att få allt att fungera, funktionärer, samtliga ”racerförare”, Tilda och sist men inte minst den fantastiska publiken! Vi ser redan fram emot 2013-års Traktorrace!

Vid tangentbordet, Niclas Jönsson

Ett stort grattis till årets segrare, Per Wester från Jämjö!

Per_Wester_segrare_Tr2012

Fler bilder från årets bästa event, hittar du här :-)

Länkar och ögongodis hittar du här (respektive länk öpnnas i nytt fönster):

* Maskinring Blekinge – Publiksuccé
* Radio Blekinge – Traktorrace i Kristianopel
* Hans-i blogpost – Festligt traktorrace i Kristianopel
* Sydöstran – Folknöjet traktorracing
* BLT – Åretrets Traktorrace blev succé

EOV_banner_trak_415x290px__1206

Välkommen till din leverantör av bensin, diesel, eldningsolja, smörjmedel, Aspenbensin, kem, gasol och pellets i Blekinge